Om behandlingerne

Klik på fanerne for at læse om hver behandling

Kan bruges både som forstærkning af egne negle, og forlængelse. Akryl er ca. 8 gange stærkere end naturneglen, og derfor yderst slidstærk. Akryl hærder ved hjælp af varmen i rummet og fra hænderne, og på blot 2 min er neglen tør. Der er derfor ikke behov for en uv lampe, som ved opbygning af gelé negle.

Jeg opbygger akrylneglene på skabelon primært, og stort set alle former, længder og farver tilbydes, såvel som et hav af glimmer, Swarovski krystaller og nailart.

Groft sagt er gelpolish en kombination af gele og neglelak, en såkaldt UV/hybrid lak. Mange kender gelpolish under navnet Shellac, som dog er et ud af rigtig mange mærker der laver gelpolish. Jeg bruger primært CrystaLac, Shellac og Diamond Polish i salonen, som efter min mening er nogle af de lækreste produkter på markedet.

Lakeringen lægges som lak på naturneglen, og hærder 100% op i UV lampen, det vil sige, at når du forlader stolen er det helt tørt. Dette giver en fantastisk glansfuld overflade, som ikke får ridser eller chipper – og så er holdbarheden ca 2-3 uger.

Gelpolish kan også med fordel bruges på akryl og gele negle, som en afsluttende farve.

Singlelash er vippe extensions påsat med 1:1 metoden, dvs. et enkelt kunstigt hår på et enkelt naturhår. Ved et nyt sæt vipper kan man forvente at få 60-100 vipper påsat på hvert øje, afhængig af ens egne vipper.

Jeg går meget op i en påsætning der ikke skader vipperne, og måler derfor op hvor meget dine vipper kan holde til. Derved får du ikke nogle vipper på, som dine egne naturhår ikke kan bære. Dette betyder, at de ikke tager skade, og du kan få fyldt op igen og igen – uden at skulle holde pause.

Denne metode er fantastisk naturlig, og erstatter mascara fuldstændig. Sammen aftaler vi hvilket look du går efter. Jeg kigger desuden på hvad der passer bedst til netop dig og dine øjne.

Jeg tilbyder:

Faux mink – imiteret mink, matsorte vipper

Flat lash – fladere, for et fyldigere look + høj glans

Design – farver,  ombré eller glimmer vipper, kombineret med alm sorte.

Et permanent buk af dine egne vipper med specielle permanentvæsker, som holder i 4-6 uger. Slip helt af med den usunde vippe bunker, og nyd synet af de smukke buede vipper. Lash lift åbner øjet mere op, og får vipperne til at syne længere. Og du må selvfølgelig bruge make up præcis som du plejer. Kan med fordel kombineres med farve af de øvre vipper.

Jeg påsætter extensions med forskellige metoder: microbond, ezy weft, tape, hot & cold fusion.

Microbond er den nyeste metode indenfor påsætning af totter. Her påsættes håret med ren keratin, som ikke behøver remover for at blive fjernet, derved er denne metode ydesrt skånsom for håret, og super nem at rykke op igen og igen. Påsætningspunktet her er meget mindre end ved almindelig hot fusion. Hot/cold fusion er også tot metoder, og fælles for alle er, at de er meget fleksible og nemme at sætte op.

Ezy weft er baner/trenser af hår, der påsættes med små silikonebelagte microringe. En metode der er skånsom, nem at fjerne og hurtig at rykke op. Ezy weft er en af de metoder, der er nemmest at skjule i hovedbunden, og rigtig god til dig, der gerne går med løst hår.

Tape er den mest usynlige metode på markedet, og er perfekt til dig med tyndt/fint håt. Egner sig ikke til tykt hår. Dette er små baner der påsættes med speciel hår tape. Fjernes med remover, og kan genbruges.

Jeg påsætter både medbragt hår, eller bestiller håret hjem for dig. Hvis du ønsker, at jeg står for bestillingen af håret, så er det vigtigt, at du booker tid til en konsultation først, hvor vi sammen kan snakke om metodevalg og finde de rigtige farver.